Program: Luni - Vineri 8:00 - 17:00

Servicii de Întreținere

Programează o vizită

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

Verificare profesionistă a autovehiculului

Dacă doriţi să vă bucuraţi permanent de un nivel ridicat de siguranţă, putem arunca o privire mai amănunţită asupra autovehiculului dumneavoastră în cadrul unei verificări rapide, detaliate şi rentabile.

Pentru toate modelele de autovehicule, indiferent de vechime. Verificare şi întreţinere sezonieră. Piese de schimb originale la standard OEM

Verificare profesionistă pentru iarnă

Înainte de răcirea vremii, verificarea noastră pentru iarnă vă asigură o rulare sigură pe drumuri acoperite de gheaţă şi zăpadă.
Specialiştii noştri verifică cele mai importante componente şi pregătesc, în general, autovehiculul pentru a face faţă condiţiilor de rulare pe timp de iarnă.
Pentru toate modelele de autovehicule, indiferent de vechime.
Echipamente de diagnoză de ultimă generaţie.
Înlocuire cu piese de schimb originale la standard OEM.

index

Schimbarea uleiului şi înlocuirea filtrului

Se recomandă să verificaţi uleiul de motor şi filtrul de ulei după fiecare 15.000 km parcurşi şi să le înlocuiţi conform specificaţiilor producătorului autovehiculului. Garajul Turbo vă oferă servicii profesioniste şi o gamă extinsă de piese auto de înaltă calitate.

Schimbarea uleiului şi înlocuirea filtrului în mod regulat va prelungi automat durata de viaţă a motorului şi va asigura o funcţionare uniformă a acestuia. Aşadar, verificaţi întotdeauna kilometrajul autovehiculului, verificaţi nivelul uleiului de motor și completați dacă este cazul.

output-onlinepngtools(2)

Curele şi kituri de distributie

Cureaua dinţată din autovehiculul dumneavoastră este supusă constant la sarcini mecanice, chimice şi termice. La viteze mari, din cauza vibraţiilor şi a diferenţelor de temperatură, componentele mecanismului de distribuţie sunt, de asemenea, suprasolicitate. Aşadar, producătorii de autovehicule specifică intervale de service fixe pentru curelele dinţate şi toate piesele supuse uzurii, pentru a asigura o funcţionare fiabilă pe termen lung a motoarelor.

Pentru a vă asigura că un autovehicul funcţionează aşa cum doriţi, toate componentele ar trebui verificate la intervale regulate şi înlocuite atunci când este necesar. Service-ul Garajul Turbo se poate ocupa de acest lucru în mod rapid şi profesionist la costuri convenabile.